Είπαν - έγραψαν για το βιβλίο "Οι ελληνικές λέξεις στην Αγγλική γλώσσα..."

"...πλούτισε την ιστορία της γλώσσας μας, με ένα καταπληκτικό ντοκουμέντο και ένα ταυτόχρονα πολύτιμο εργαλείο".
Κώστας Γεωργουσόπουλος
Εφημερίδα "Τα Νέα" 14-2-92

"...Σας ευχαριστώ ως ένας από τα εκατομμύρια των Ελλήνων γιατί υποβληθήκατε σε τόσους κόπους να καταρτίσετε το λεξικό των ελληνικής καταγωγής αγγλικών λέξεων. Το αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό".
Μιχαήλ Σακελλαρίου
Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών 6-4-92

"... Πέρασα αλησμόνητες ώρες φυλλομετρώντας το υπέροχο λεξικό σου".
Νίκος Παπαχατζής
Ιστορικός-Συγγραφέας του "Παυσανίου Ελλάδος Περιήγησις"

"...Το έργο σας με εντυπωσίασε. Αισθάνθηκα περήφανος για τη γλώσσα μας και πιο γερά ριζωμένος στη γή που πατάμε. Άν εμείς ως Ελλάδα τους χρωστάμε μερικά χρήματα, που δεν παύουν να είναι πράγματα υλικά, πολύ σύντομα θα τα οικονομήσουμε και θα τους εξοφλήσουμε. Αυτοί, όμως, μας χρωστάνε τη γλώσσσα τους που είναι πιο ζωτικό στοιχείο και δεν θα μπορέσουν ποτέ να μας εξοφλήσουν".
Βασίλειος Χαραλαμπάκης
Ομότ. Καθηγητής Πανεπιστημίου 30-12-91

"...Το βιβλίο αυτό είναι ένα πολύτιμο βοήθημα για όσους και όσες χρησιμοποιούν την πιο διαδεδομένη σήμερα διεθνώς γλώσσα και μία τεκμηρίωση της θέσης οτι η εθνική μας γλώσσα είναι ένα πολύτιμο κεφάλαιο για την αυτοεπίγνωσή μας και για την συνειδητοποίηση της δυνατότητάς μας να εμπλουτίσουμε με γλωσσικό υλικό υψηλών προδιαγραφών τις γλώσσες του σύγχρονου κόσμου.
Θ. Μαυρόπουλος Περιοδικό "ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ"
Τεύχος 70, Χειμώνας 1992

"...Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιμελημένη σας δουλειά, το ζήλο της έρευνας και την επιστημονικότητά της... οι γλωσσολόγοι σε όλο τον κόσμο θα είναι καλό να γνωρίζουν την δουλειά σας".
Dr. Α.Μ. Τάμης
Γλωσσολόγος, Head, Department of Hellenic Studies
La Trobe University, Αυστραλία 14-11-92

"....Έργο ζωής, έργο πνοής".
Νίκος Μέρτζος FM 100, 5-2-92